BLM 2200 DTM Smart

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

BLM 2200 DTM Smart Inverteres hegesztő Digitális MMA Lift TIG + Koffer + Fejpajzs (BLM2200DTM)

IWELD hegesztőgépek csomagajánlatban extra kedvezménnyel!

Ország Boltja 2023 Minőségi díj III. helyezett
93 990 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
irány a bolt »
technorollshop.hu
 

BLM 2200 DTM Smart MMA inverteres hegesztőgép

96 900 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
irány a bolt »
hegesztogepbolt.hu
 

BLM 2200DTM Smart inverteres hegesztő MMA/AWI 220A (BLM-2200DTM Smart)

98 900 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
szerszamok-webaruhaz.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 93 990 Ft

Termékleírás
BLM 2200DTM Smart inverteres hegesztőgép MMA/AWI 220A
BLM 2200DTM Smart hegesztőtrafó, sokoldalú hegesztőgép az ipar minden területére. MMA - Bevontelektródás inverteres hegesztőgép koppintós AWI gyújtással. TIG (AVI) üzemmód. IP23S védelemnek köszönhetően különösen jól teljesít mostoha körülmények között, por és cseppenő víz ellen védett. Csendes, nyugodt, fröcskölésmentesebb hegesztés.  50m-es hosszabbítóról, áramfejlesztőről is stabilan üzemeltethető! Külön rendelhető hozzá AWI hegesztőpisztoly ami nem része a csomagnak.
Nagyteljesítményű IGBT technológia! Digitális kijelző - precíz beállíthatóság, digitális vezérlés. A mikroprocesszoros vezérlés megkönnyíti a hegesztést. Túlfeszültség és túlmelegedés elleni védelem. Precíz ívtartás minden pozícióban, kis áramon való hegesztés (2,5mm rutilos elektróda kb. 50-60A-től)

Tápfeszültség: 230 V  50 /60 Hz
Szabályozható hegesztőáram: 10-220 A
Led kijelzőn látható a beállított hegesztőáram
Hozzá használható elektróda átmérője: 1,6 - 5 mm
Viszonylagos bekapcsolási érték (Bi) : 45% 220A
Max. áramfelvétel: 20 A (Min. 20 Amperes óráról üzemeltethető) 
Alkalmazható pálcák: MMA rutilos, bázikus, rozsdamentes acél, öntvény
Teljesítmény felvétel: 7,3 KW
Üresjárati feszültség: 70 V
Méretek H×Sz×M: 290 x 140 x 265 mm
COS Ψ: ≤ 0.76
Védelem: IP23S
Hatásfok: ≥80%
Garancia: 1 év
CE minősítéssel
Papír dobozban, munka és testkábellel.  
Tömeg: 4,5 kg

VRD FUNKCIÓ (Voltage Reduction Device) az üresjárási feszültséget korlátozó biztonsági funkció MMA üzemmódban történő hegesztés esetén, magas páratartalmú (nedves) környezetben is kiválóan használható

Állítható íverőszabályzás (ARC FORCE) a nehezen hegeszthető elektródákhoz - egyenletesebb cseppleválasztás
Állítható gyújtáskönnyítés (HOT START)
Letapadásgátlás (ANTI STICKING)

Speciális porvédő és véletlen állítás elleni burkolat a kezelőpanel előtt

Az inverter elektronkája lecsökkenti a kimeneti feszültséget egy biztonságos szintre amikor a hegesztőgép van kapcsolva, de nem hegesztenek vele. Ez szavatolja a hegesztő biztonságát még nedves környezetben is, meg tudja fogni az elektródafogót kockázat nélkül, még akkor is ha az pl. véletlen beleesett egy pocsolyába.
LIFT-TIG A wolframelektródás (AWI, vagy más néven TIG) gépeknél fordul elő, de ennél a gépnél az bevontelektródás hegesztőpálcás (MMA) hegesztésnél is működik Segítségével nagyon könnyű lesz elkezdeni a hegesztést.  Érintő ívgyújtás, elég hozzányomni a hegesztőpálcát a munkadarabhoz és elemelni onnan és kész az ív. Kíméli a hegesztőcsúcsot és megkönnyíti a hegesztést.
Arc-Fore (dinamikus áram utánszabályozás) Amennyiben az ív lerövidül (az elektróda tapadni kezd), a hegesztőgép „áramot ad, az elektróda pedig felizzik. Amennyiben viszont az ív túl hosszú, a hegesztőgép „elvonja az áramot, így a hegesztőnek van ideje arra, hogy az elektródát az anyaghoz közelítse anélkül, hogy az ív kialudna.
Hot-Start (könnyű indítás, ívgyújtás) A funkció megnövelt gyújtási áramot biztosít a hegesztési áramhoz képest. Az ív sikeres begyújtása esetén funkció az áramot lecsökkenti a hegesztő által beállított értékre.
Anti-Stick (az elektróda ragadását gátolja) A nagy hegesztési stabilitást, a jó hegesztés minőségét garantálja. Az elektróda letapadásának lehetőségét korlátozó funkció. Amennyiben az elektróda mégis letapad, az Anti-Stick funkció biztosítja a hegesztési áram ugrásszerű, minimálisra történő csökkentését. Így az elektróda nem hevül túl, hanem lehűl, és lehetőség nyílik annak könnyű leválasztására, a fogóból való kivétel nélkül.

Így is ismerheti: 2200DTMSmart

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.