Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

Termékleírás
Garancia: akár 3 év (1+1+1 év, ami regisztrációhoz kötött. )

MULTIPEARL XL 200-4 hordozható, multifunkciós szinergikus 200A-es MIG "CO" gép MMA bevontelektródás és LIFT-TIG gyújtású AWI funkcióval.

Kiemelt AWI funkciók:
- Áramlefutás
- Gázutánöblítés

Mi is a SZINERGIKUS VEZÉRLÉS?
A készülék automatikusan állítja be a megfelelo hegesztési paramétereket, a hegesztendo anyagvastagság, anyag minoség vagy a hegesztoáram megadása után.
A gyárilag beállított hegesztési paraméterektol természetesen manuálisan el lehet térni. Bármely paraméter megváltoztatásával a hozzá tartozó összes paraméter megváltozik.

Termék adatok:
Hálózati feszültség: 230 V
Hegesztőáram tartomány: 20>200A
Huzaldob átmérő: 200/300mm
Hegeszthető huzal átmérő: 0,6>1,0mm
0,9 mm (NO GAS)
Huzalelőtoló görgő méret: 0,6 - 0,8 mm
Huzalvezető spirál méret: 0,8 mm
Bekapcsolási idő: 40°C  22 % 200A, 40°C  60% 120A
Huzal előtolási sebesség: 1>12m/min
Üresjárati feszültség: 96 V
Védelmi osztály: IP23
Szükséges biztosíték: 13 A
Szükséges áramfejlesztő: 9 kVA
Méretek: 25 x 55 x 44 cm
Súly: 20 kg

4 görgős huzalelőtoló görgő

Hegeszthető anyagvastagság MIG módban:
Acél: 6 mm
Saválló: 6 mm
Alumínium: 6 mm

Hegeszthető anyagvastagság MMA módban:
Acél: 8 mm
Saválló: 8 mm
Alumínium: 6 mm

Ajándék tartozékok:
3 m, 150 A MIG hegesztőpisztoly
1,6 m testkábel
2 m munkakábel

Az ajándék tartozékokra a garancia nem terjed ki!

A műszaki adatok a gyártó által kibocsátott információk.

A paraméterek optimális körülmények között a technológiai előírások betartásával érvényesek.

GYORS PARAMÉTEREZÉS:
1. Huzal típus
2. Huzal átmérő
3. Anyag vastagság

Hegesztés után a PEARL tárolja a legutóbbi hegesztési paramétereket. A PEARL automatikusan beállítja az ideális feszültséget és az optimális huzaltolást.

SZINERGIKUS MÓD:
Acél (Argon + CO 2 vagy CO 2 ), Saválló (Argon + CO 2 ) , Alumínium (tiszta Argon)

INTELLIGENS HUZALTOLÁS:
A mikroprocesszoros vezérlésnek köszönhetően a huzaltolás a hegesztőáram arányában mindig egyenletes.

HIGH-TECH ÁRAM ÉS FESZÜLTSÉG TŰRÉS:
Nagyteljesítményű PFC (teljesítmény tényező korrekció) és FV (rugalmas feszültség tűrés) funkció. A fenti technológiáknak köszönhetően működtethető 230V - 16A  vagy 110V - 32A-es hálózatról intenzív használata esetén is.
Használhatóak áramfejlesztőről is, mert a készülékek rendelkeznek túláram védelemmel. GYS: 400V-on tesztelve.

SZINERGIKUS VEZÉRLÉSHEZ VÁLASZTHATÓ PARAMÉTEREK:
Huzal típus Huzal átmérő Anyag vastagság

Automatikus feszültség és intelligens huzal előtolás állítás.
HIGH-TECH ÁRAM ÉS FESZÜLTSÉG TŰRÉS: PFC (teljesítmény tényező korrekció) és FV (rugalmas feszültség tűrés) funkció. A PFC technológiának köszönhetően működtethető 230V - 16A-os hálózatról intenzív használat esetén is. Hatásfokának köszönhetően áramfelvétele akár 30%-kal alacsonyabb. Az FV funkció miatt használható hosszú, akár 100m-es megfelelő keresztmetszetű hosszabbítóról is. Használhatók áramfejlesztőről is, mert a készülékek rendelkeznek túláram védelemmel. GYS által 400V-on tesztelt.

  TELJESÍTMÉNYTÉNYEZŐ KORREKCIÓ:  A technológiának köszönhetően a berendezések hatásfoka jelentősen javul, áramfelvétele csökken (30%), ezáltal lehetőséget nyújt kisebb értékű biztosítékról történő muködtetésre. A PFC által a készülék képes működni 16A-ról intenzív használat mellett is, szemben egy PFC nélküli készülékkel, amely 25A-t igényelne ugyanahhoz a munkához. A kisebb feszültség miatt alkalmas hosszabbítóról történő üzemeltetéshez is a kisebb feszültség esés miatt. Működési bemenő feszültség tartomány: 180V - 250V.    FLEXIBILIS FESZÜLTSÉG:  Ez a funkció kiemelkedően hasznos hosszú hosszabbító használata esetén, mert ilyenkor a hosszabbítón nagy a feszültség esés így a hosszabbítón a feszültség lényegesen kevesebb, mint a bemenő feszültség. Evvel a funkcióval tízszer olyan hosszabb hosszabbítót használhat. Ezért hosszú hosszabbító használata esetén csak olyan hegesztőgép tud ívet gyújtani, amely alacsony, akár 110V-os bemenő feszültség mellett is képes hegeszteni. Természetesen alacsonyabb bemenő feszültség esetén a berendezés teljesítménye csökken, tehát előfordulhat, hogy egy 200A-es hegesztőgép csak 120 A csúcsáramot tud szolgáltatni, azonban ez már elegendő lehet a munka elvégzéséhez.    HEGESZTŐÁRAM SZABÁLYOZÁS:  A hegesztőáram precízen szabályozott, így a hegesztő ív nagyon stabil, tehát a felhasználó könnyebben tud a készülékkel hegeszteni. Így is ismerheti: MULTIPEARL XL 200 4, MULTIPEARLXL2004, MULTIPEARL XL 200. 4
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^